FISSURED NOVA PLUS

750.00 ден

FISSURED NOVA Plus  -светлополимеризирачки залевач на фисури со високо и константно ослободување на флуориди.

Индикации:

  • Залевање на фисури, јамички и оклузални дефекти
  • Проширено залевање на фисури
  • Пополнување на мали кавитети

Пакување: Шприц – 2,5гр

Производител: Imicryl Dental