GLUMA Self Etch Bond

3,800.00 ден

GLUMA Self Etch, 7ма генерација на Аll-in-one врзувачки адхезив кој овозможува врска  во само еден чекор. Со бројни научни студии и врз основа на долгорочната експертиза за врзување, GLUMA Self Etch комбинира висока цврстина на врските, подобрено маргинално затворање и речиси нема чувствителност по затворање со лесна и брза  примена.

ИНДИКАЦИИ:

  • Врзување на direct light-cured композитни реставрации (вклучувајќи компомери)
  • Поврзување на индиректни реставрации во комбинација со светлоснополимеризирачки цементи за порцелан и композитни реставрации (инлеи, онлеи, винери, коронки)
  • Третман на хиперсензитивно забало

Пакување: 4 мл.

Производител: Kulzer, Германија