HY-Bond Polycarboxylate Cement

2,360.00 ден

HY-Bond Polycarboxylate Cement- содржи уникатна танин-флуоридна формула која помага во затворањето на дентинските тубули.

Индикации:

  • Директно цементирање на коронки, мостови и инлеи
  • Подлога под сите реставративни материјали и покривање на лезии

Бенефити:

  • Хемиска врска помеѓу забната структура и металот
  • Висока адхезивност
  • Радиоопактен
  • Содржи танин-флуорид

Пакување: 60г прав/ 33 мл течност

Производител: Shofu Dental, Јапонија

Category: