IMIBOND – F

590.00 ден

Цинк Фосфатен цемент.

Бенефити:

  • Одличен за цементирање на метални и метал-керамички коронки и мостови
  • Висока отпорност на притисок
  • Лесно замешување и аплицирање
  • Превенира пенетрација на микроорганизми

Индикации:

  • Привремено полнење на кавитети
  • Подлога кај сите видови амалгамски и композитни полнења
  • Цементирање на коронки и мостови

Пакување: 80 gr. прав / 55ml. Течност / Подлога за замешување, мерна лажица

Производител: Imicryl Dental

Category: