Imiprint Paste – груба

390.00 ден

Пастата служи за ефикасно чистење на забите. Исто така таа врши заштита на забните површини.

Imiprint паста која не содржи пемза ви овозможува да ги чувате реставрациите и имплантите сјајни и мазни.

Особини:

  • Груба абразија
  • Содржи флуор
  • Прилагодлив вискозитет

Индикации:

  • За професионално чистење и полирање на забите
  • За отстранување на плак и дамки

Пакување: Паста- 50гр

Производител: Imicryl Dental