Imiprint Paste – фина

390.00 ден

Пастата служи за ефикасно чистење на забите. Исто така таа врши и заштита на забните површини. Фината паста која не содржи пемза ви овозможува да ги чувате реставрациите и имплантите сјајни и мазни.

Особини:

  • Фина абразија
  • Содржи флуор
  • Прилагодлив вискозитет

Индикации:

  • За професионално чистење и полирање на забите
  • За отстранивање на плак

Пакување: Паста- 50гр

Производител: Imicryl Dental