IMIWAX Восок

580.00 ден

Imiwax – Восок.

Индикации:

  • Лесен проток и лепење со тоа значи дека овозможува лесно користење.
  • Imiwax восок има CE сертификат.
  • Tестиран е под Биокомпатибилност тестови.
  • Точка на топење: 60-62 ° C

Својства

Содржи: Micro Crystal Paraffin, Paraffin, Dye

  • Да се чува на ладно и суво местo: 25 °C (77 °F) ±5 °C
  • Големина на плочата приближно : 186×89 mm.

Пакување: 500gr

Производител: Imicryl Dental