Indextol

950.00 ден

Индекстол е комбиниран лекарски продукт со антибактериско и против инфламаторно дејство.

Состав: 50mg/g Oleandomycin + 10mg/g Dexametasone +50mg/g Indometacin

Пакување : 5гр

Производител:Балканфарма, Бугарија