LIDOCAIN СПРЕЈ – BELUPO

510.00 ден

Спрејот се користи за површинска локална анестезија во стоматологија, ОРЛ, дерматовенерологија и гинекологија.

Пакување : спреј 100 mg/ml

Производител: Belupo,Хрватска

Category: