LIDOCAIN-ADRENALIN ALKALOID

1,575.00 ден

Лидокаин со адреналин анестезии.

Намена: Локален анестетик.

Состав: лидокаин хидрохлорид 40mg (во форма на монохидрат) и адреналин 0,025mg (во форма на хидроген тартарат).

Пакување: 100 ампули х 2ml / кутија

Производител: Алкалоид, Скопје

Out of stock

Category: