Merssage Plus

990.00 ден

Паста збогатена со флуор, со вкус на портокал, се употребува за белење или чистење на дамки кои  се појавиле повторно. Исто така, пастата  е погодна и за полирање на композити и полирање на забните површини.

Пакување: Паста – 38гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија