Merssage Regular

990.00 ден

Паста збогатена со флуор, со вкус на  пеперминт, се употребува за отстранување на дисколорации како и  за започнување на третман на профилакса и за полирање на забите по симнувањето на ортодонтските брикети или прстени.

Пакување: Паста – 40гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија