Nova Aqua Gil

1,890.00 ден

Радио-опактен гласjономерен цемент наменет за цементирање на коронки, мостови, инлеи и ортодонтски прстени кој се меша со вода.

Особини:

  • Висока радиоопактност
  • Ослободува флуориди
  • Високобиокомпактибилен
  • Обезбедува силна врска со дентонот

Индикации: 

  • Цементирање на метални инлеи, онлеи, коронки, мостови, колчиња и ортодонтски прстени.

Пакување: 30г

Производител: Imicryl Dental