Nova Compo HF Flow A1

750.00 ден

Nova Compo HF – Светлополимеризирачки, радиопактен  течен композит.

Бенефиции:

  • Висока радиопактност
  • Одлична конзистенција за сите композитни индикации.
  • Се користи како лајнер за I, II, III и V класа.
  • Минимизиран стрес.

Индикации:

  • Како почетен слој од реставрации од класа I до V
  • Предните реставрации (Класи III, IV)
  • Реставрации од класа V (цервикален кариес, коренска ерозија, дефекти во облик на клинови)
  • Сите видови мали реставрации
  • Одговара на сите Bond системи.

Боја: A1

Пакување : Шприц – 2.5 гр

Производител: Imicryl Dental

Category: