Nova Compo HS MicroHybrid Refill B1

850.00 ден

Nova Compo HS – светлосно-полимеризирачки, микрохибриден реставративен композит, специјално дизајниран за постериорната регија.

Особини:

  • Лесен за манипулација
  • Нелеплив
  • Низок стрес на полимеризација
  • Долготраен и отпорен на абразија

Индикации:

  • Директни постериорни реставрации, вклучувајки ги и оклузалните површини
  • Надоградби
  • Сплинтирање

Боја: B1

Пакување : Шприц – 4гр

Производител: Imicryl Dental

Category: