Nova Compo HS MicroHybrid Set 3x4gr

4,100.00 ден

Nova Compo HS – светлосно-полимеризирачки, микрохибриден реставративен композит, специјално дизајниран за постериорната регија.

Особини:

  • Лесен за манипулација
  • Нелеплив
  • Низок стрес на полимеризација
  • Долготраен и отпорен на абразија

Индикации:

  • Директни постериорни реставрации, вклучувајки ги и оклузалните површини
  • Надоградби

Сетот содржи:

  • Бои:A1,A2, A3,  4гр
  • Nova Compo B Plus 5мл – Бонд (7-ма генерација самојеткачки)
  • 3мл Panora 200 – киселина за јеткање
  •  Додатоци при апликација

Производител: Imicryl Dental

 

Category: