Nova Compo Nanohybrid Refill B2

1,100.00 ден

Универзален светлосно-полимеризирачки нанохибриден композит, наменет за антериорна и постериорна регија.

Особини:

  • Високо рентгенконтрастен
  • Долготраен/Лесен за ракување
  • Супериорна естетика/Нелеплив за инструментот
  • Низок степен на контракција
  • Отпорен на абразија

Индикации:

  • Реставрација антериорна и постериорна регија I, II, III, IV , V класа
  • Реставрација  на млечни  заби
  • Реставрација на цервикален кариес, ерозии на коренот, други дефекти
  • Проширено залевање на фисури

Боја: B2

Пакување: Шприц – 4гр

Производител: Imicryl Dental

 

Out of stock

Category: