Nova Glas Glasionomer-Liner

780.00 ден

Светлополимеризирачки гласјономерен цемент, лајнер.

Предности:

  • Лесен за манипулација
  • Перфектна адхезија за дентинот
  • Висока флексорална цврстина
  • Високо ниво на ослободување на флуориди
  • Одлично маргинално затворање
  • Добра техника за апликација
  • Висока радиоопактност
  • Без стварање на воздушни меурчиња
  • Бактериостатски ефект, високобиокомпатибилен

Пакување: Шприц – 2.5 гр

Производител: Imicryl Dental

Category: