OneGloss SET

3,790.00 ден

OneGloss SET – Композитни гуми со алуминиум оксид. Погодни за полирање на сите видови композитни реставрации и емајл во еден чекор. Исто така погодни се за отстранување на вишок цемент без да ја оштетат гингивата или изработката и за отстранување на дисколорации и полирање на емајлот по професионалното чистење.

Пакување : Сетот содржи 60 гумички и 3 мандрели

Производител: Shofu Dental, Јапонија