Panora 200 2x50ml

2,400.00 ден

Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска.

Во форма на гел.

Пакување : 2×50 мл

Производител: Imicryl Dental

 

Category: