Panora 200 5ml

390.00 ден

Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска.

Во форма на гел.

Пакување : 5 мл

Производител: Imicryl Dental

Out of stock

Category: