Porcelain Primer

2,990.00 ден

Прајмер за врзување на порцелан или композит.

Porcelain Primer со компоненти на силан овозможува адхезивна врска на синтерувана или прес керамика, исто така на индиректни композити со композитни цементи.

Цврстината на флексибилност од 30 MPа на композитните цементи со порцеланот е сигурна и над просекот на пазарот.

Пакување: 5 ml

Производител: Shofu Dental,Јапонија