PRESSAGE

890.00 ден

.
Паста без флуор, без вкус, се употребува за чистење на површини пред да се белат забите, пред да се јетка или бондира или пред залевање на фисури.
Бидејки не содржи флуор обезбедува подобар ефект при белење и подобра врска при бондирање.

Пакување: Паста – 40 гр

Производител: Shofu Dental, Јапонија