PRESSAGE

780.00 ден

.

Паста без флуор,без вкус ,која се употребува за чистење на површини пред да се белат забите,пред да се јетка или бондира или пред  залевање на фисури.

Бидејки не содржи флуор обезбедува подобар ефект при белење и подобра врска при бондирање.

Пакување: Паста – 38 гр

Земја на потекло:Јапонија

упатство 1

упатство 2