Prosept Burs Box

600.00 ден

Prosept Burs Box претставува кутија за складирање при дезинфекција на ротирачки инструменти како што се дијамантски борери, карбидни борери, полишери, материјали за ендодонција и инструменти изработени од челик.

Составен од 3 дела: кутија изработена од пластика, платична решетка и специјално изработен капак.

Капацитет : 150ml

Производител : Hygiene 360° (PROSEPT®),Швајцарија

Out of stock