Prosept Instru Box

1,800.00 ден

Prosept Instru Box e кадичка за складирање при дезинфекција на стоматолошки и хирушки инструменти.

Составен од 3 дела : кутија изработена од пластика, платична решетка и специјално изработен капак.

Капацитет : 1L

Производител : Hygiene 360° (PROSEPT®),Швајцарија

Out of stock