Prosept Wipes Box

140.00 ден

Кутија за складирање на марамчиња за дезинфекција од програмата на Prosept со можност на складирање на 120 парчиња марамчиња.

Предности на самата кутија се можноста за ефикасно складирање и одржување на влажноста и полесна манипулација при извлекување.

Производител: Higiene 360(Prosept), Швајцарија