SET – Отепачаточни маси

2,200.00 ден

Ц силикони наменети за отпечатување.

Сетот содржи:

Optosil Comfort – C силикон за сите видови отпечатоци – пакување: 900ml

Xantopren® – ниско  вискозен Ц силикон за корекционен отпечаток – пакување: 140 ml

Activator universal – универзална паста за активирање која се користи со оптозилот и ксантопрен – пакување: 60 ml

Производител : Heraeus Kulzer -Германија