SILKAM 3-0 – хируршки конци

120.00 ден

Silkam® е не-апсорбирачки плетен хируршки конец, изработен од природни филаменти од свила. Силкам во основа е индициран каде што е потребна хирушка интервенција на лигавица и кожа.

Предности

  • Одлични карактеристики при ракување
  • Добар безбедносен јазол

Индикација

  • Општа хирургија
  • Затворање на кожата
  • Орална хирургија
  • Неврохирургија
  • Лигатури

Димензии: 3/0 – 75cm

Пакување: 1 парче

Производител: B|Brown, Шпанија

Category: