Super Snap Buff

1,750.00 ден

Super Snap Buff-дискови импрегнирани со паста, наменети за полирање на директни и индиректни композитни реставрации.

  • Пред употреба едноставно навлажнете  ги со вода  за да се активира пастата за  да исполирате брзо  до висок сјај на реставрацијата.

Пакување : Сетот содржи 25 диска и 2 мандрели

Производител: Shofu Dental, Јапонија