Super Snap Mini Set

1,350.00 ден

Super Snap Mini Kit – Мини сетот за полирање се состои од обложени дискови со различна гранулација за полирање на сите видови микро и нанокомпозити.

Индикации:

  • Контурирање, финиширање, полирање и суперполирање на композитни реставрации.

Сетот содржи:

  • 48 дискови
  • 1 композит гума
  • 1 мандрела.

Производител: Shofu Dental, Јапонија

Out of stock