THERRA

1,500.00 ден

Средство за дефинитина канална обтурација на перманентни  заби  со одлична компатибилност со забното ткиво.

Состав: Methanamine, Bismuth Oxide, Tit. Oxide, Epoxy resin.

Пакувањето содржи: 10г Прав, 10мл течност, акцесоари за работа.
Производител: Imicryl Dental