ULTRAPAK 1

1,200.00 ден

Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по поставувањето, бидејќи плетените јамки бараат да се отворат. Оптимално поместување на ткивото се јавува во 3-8 минути. Ultrapak конецот е импрегниран со рацемски епинефрин хидрохлорид.

Обезбедува брзо поместување на ткивото, детални маргини и квалитетни отпечатоци.

Индикации:

  • Се компресира при пакување потоа се проширува за оптимално повлекување.
  • Не се заплеткува во дијамантски борери.

·         Светлите бои овозможуваат лесна локација и отстранување·         Достапен со или без епинефрин ·         Сечилото е со висок јаглероден челик и овозможува чист пресек.·         Тенка пластична граница го спречува вртењето на конецот да падне во шишето по сечењето.

Димензии244 cm

Производител: Ultradent, Америка

Category: