Zino EG

590.00 ден

Цинк оксид еугенол цемент, на база на прав и течност.

Бенефити:

  • Одлично ракување, лесен за манипулација

Индикации:

  • База под материјални за полнење
  • Индиректно препокривање на забната пулпа
  • Забој кај caries profunda complicata

Пакување: 40 gr. прав / 20 ml. Течност

Производител: Imicryl Dental