Медика Ле-Ма

Добредојдовте во нашата веб продавница!

Најчесто поставувани прашања

Информации за регистрација

Како работи medikalema.mk?

Доколку сакате да порачате или да се информирате повеќе за нашите производи морате да влезете во Веб продавницата која можете да ја најдете во главното Мени.

Кога ќе влезете во Веб продавницата ќе ви се појават 4 различни категории:

  • СТОМАТОЛОГИЈА
  • УНИФОРМИ
  • ФИЛЕРИ
  • АКЦИИ И ПРОМОЦИИ

Во зависност од вашата потреба вие си ја избирате потребната категорија. Ние ви гарантираме за квалитетот на одбраните производи.

Достава на производите се врши наредниот работен ден, а трошокот за курирот е бесплатен. Доколку се случи некој одбран производ моментално да не биде на лагер т.е Medika Le-Ma Online продавницата во тој момент да го нема производот, веднаш му се јавува на купувачот и лично се договараат за испораката на истиот.

Информации за плаќањето

Како функционира продажбата преку medikalema.mk?

Секој купувач кој ке нарача производи од Medika Le-Ma Online продавницата ќе може да избере 3 начина на плаќање:

  • Плати на фактура (по завршување со купувањето на производите, на регистрираниот имејл, ви стига фактура за плаќање. Рокот на плаќање е 30 дена од завршувањето на нарачката)
  • Платви во кеш при достава (Му плаќате во кеш директно на дистрибутерот кога ке ви ја достави порачката )
  • Плати со кредитна/дебитна картичка

Информации за испорака

Испораката на производите ја врши Medika Le-Ma преку курир или карго пошта.
Испораката на поголема нарачка се врши со наши возила.

Што ако купувачот не го превземе пакетот?

Доколку не сте достапни на напишаната адреса за достава, поштата или курирот го враќаат пакетот со производи кај нас. Со претходна телефонска проверка на нарачката се намалува ризикот за враќање на производите.

Гаранција на производите

Дали производите кои се продаваат преку medikalema.mk продавницата имаат гаранција?

Сите производи имаат фабричка гаранција која е наведена со лепенка или печат на кутијата од производот. Medika Le-Ma гарантира дека не продава производи со поминат рок.
Рокот на употреба е означен на пакувањето.