• LIDOCAIN СПРЕЈ – BELUPO

    510.00 ден
    Спрејот се користи за површинска локална анестезија во стоматологија, ОРЛ, дерматовенерологија и гинекологија. Пакување : спреј 100 mg/ml Производител: Belupo,Хрватска
  • LIDOCAIN-ADRENALIN ALKALOID

    1,575.00 ден
    Лидокаин со адреналин анестезии. Намена: Локален анестетик. Состав: лидокаин хидрохлорид 40mg (во форма на монохидрат) и адреналин 0,025mg (во форма на хидроген тартарат). Пакување: 100…

Showing all 2 results