• BeautiBond 6ml

  5,890.00 ден
  BeautiBond-Светлосно-врзувачки ,самојеткачки еднокомпонентен адхезив. Beauty Bond e иновативен ,,All in one,, адхезив од 7-мата генерација. Нуди висока и константна силна врска на композитите за природниот…
 • BeautiBond Universal CR 

  3,590.00 ден
  BeautiBond Universal CR  е еднокомпонентно лепило од најновата последна генерација кое се стврднува со помош на светло, самојеткачко е, кое е погодно за адхезија на…
 • BeautiBond Xtreme

  6,900.00 ден 6,210.00 ден
  Нов универзален бонд на SHOFU најнова генерација, сè-во-едно: самојеткачки, светло-полимеризирачки; со одлична адхезивна јачина, низок степен на сензитивност и БЕЗ употреба на прајмер. 👉Иновативна „ARS“…
 • Ceramage Modeling Liquid

  3,790.00 ден
  Светлосно полимеризирачки адхезив наменет за интаорална и екстраорална репаратура на метал керамика,цирконија и алумина. Прајмерот (адхезивот) може да се аплицира интраорално и секогаш обезбедува одлична…
 • CRB CERARESIN Bond 1&2

  9,530.00 ден
  Наменет за репарирање на оштетени порцелански и композитни  реставрации. Со  CRB-Ceraresin Bond системот имате опција за сигурна и долготрајна врска, на различни материјали за интра…
 • GLUMA Self Etch Bond

  3,800.00 ден
  GLUMA Self Etch, 7ма генерација на Аll-in-one врзувачки адхезив кој овозможува врска  во само еден чекор. Со бројни научни студии и врз основа на долгорочната…
 • Nova Compo Bond

  2,500.00 ден
  Nova Compo B Plus – Еднокомпонентен, самојеткачки, светлосно-полимеризирачки адхезив на база на етанол. Индикации: Се употребува за директни реставрации од композити и компомери Бондирање за…
 • Nova Compo O

  4,900.00 ден
  Nova Compo O - Ортодонтски композитен адхезивен систем со двоен систем за промена на боја. Nova Compo O е адхезив со двоен начин на менување…
 • Porcelain Primer

  2,990.00 ден
  Прајмер за врзување на порцелан или композит. Porcelain Primer со компоненти на силан овозможува адхезивна врска на синтерувана или прес керамика, исто така на индиректни…
 • Universal primer

  7,290.00 ден
  Прајмер наменет за врска помеѓу композит и мeтал, цирконија и алумина. Universal primer е сигурен и долготраен бонд за врска помеѓу композит и  сите изработки…
 • Апликатори за BOND

  350.00 ден
  Намена: Наменети се за апликација на BOND. Пакување : 100 парчиња Боја:  Зелена  

Showing all 11 results