• GENGIGEL Prof Syringes

  1,200.00 ден
  Gengigel Prof е 0.8% хијалуронска киселина, наменет за брза ткивна регенерација по секоја стоматолошка интервенција. 1. Својствата на хијалуронската киселина во GENGIGEL производите: - Го…
 • Panora 200 12ml

  550.00 ден
  Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска. Во форма на гел. Пакување : 12 мл…
 • Panora 200 2x50ml

  2,400.00 ден
  Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска. Во форма на гел. Пакување : 2x50 мл…
 • Panora 200 50ml

  1,250.00 ден
  Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска. Во форма на гел. Пакување : 50 мл…
 • Panora 200 5ml

  390.00 ден
  Panora 200 – Ортофосфорна киселина, наменета за нагризување на дентален емајл и дентин заради обезбедување на подобра врска. Во форма на гел. Пакување : 5 мл…

Showing all 5 results