• SILKAM 3-0 – хируршки конци

  120.00 ден
  Silkam® е не-апсорбирачки плетен хируршки конец, изработен од природни филаменти од свила. Силкам во основа е индициран каде што е потребна хирушка интервенција на лигавица…
 • SILKAM 4-0 – Хируршки Конци

  120.18 ден
  Silkam® е не-апсорбирачки плетен хируршки конец, изработен од природни филаменти од свила. Силкам во основа е индициран каде што е потребна хирушка интервенција на лигавица…
 • ULTRAPAK 0

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…
 • ULTRAPAK 00

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…
 • ULTRAPAK 000

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…
 • ULTRAPAK 1

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…
 • ULTRAPAK 2

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…
 • ULTRAPAK 3

  1,200.00 ден
  Ultrapak конецот е направен од 100% памучни плетени петелки кои формираат долги и испреплетени синџири. Овој уникатен плетен дизајн врши нежна, континуирана надворешна сила по…

Showing all 8 results