• Cavitimi

  280.00 ден
  Материјал за привремено полнење, кој овозможува стврднување при влажни услови. Бенефити: Лесна апликација Висока ретенција Перфектна маргинална адаптација Индикации: За сите привремени реставратилни полнења Пакување:…
 • CITODUR HARD

  280.00 ден
  Идеален привремен материјал за полнење кој поставува контакт со плунка. Се држи цврсто на дентинoт и не ја иритира пулпата. ТИП : HARD – потврд…
 • CITODUR SOFT

  280.00 ден
  Идеален привремен материјал за полнење кој поставува контакт со плунка. Се држи цврсто на дентинoт и не ја иритира пулпата. ТИП : SOFT – помек…
 • HY-Bond Temporary Cement

  1,850.00 ден
  Привремен цемент кој брзо се поставува во влажна средина и се добива сигурна врска а покрај тоа брзо и лесно се отстранува од забите. Содржи…
 • PROVIS

  280.00 ден
  Подготвена паста за привремено затварање на кавитети без да ја иритира забната пулпа. Пастата е лесно манипулативна и лесно се одстранува. Пакување: 40gr Производител :…
 • Zino EG

  590.00 ден
  Цинк оксид еугенол цемент, на база на прав и течност. Бенефити: Одлично ракување, лесен за манипулација Индикации: База под материјални за полнење Индиректно препокривање на…

Showing all 6 results