• Composite Polish Paste

  1,800.00 ден
  Composite Polish Paste  – Паста за полирање со честички на субмикрон алуминиум оксид кој oбезбедува долготраен и брилијантен сјај.Совршен придружник на Super-Snap дисковите на Shofu…
 • DirectDia Paste

  2,100.00 ден
  DirectDia Paste –Паста за полирање импрегнирана со дијамантска прашина. Се користи за полирање на природни заби и на реставративни материјали вклучувајки порцелан и метал. Обезбедува…
 • Imiprint Paste – груба

  390.00 ден
  Пастата служи за ефикасно чистење на забите. Исто така таа врши заштита на забните површини. Imiprint паста која не содржи пемза ви овозможува да ги…
 • Imiprint Paste – фина

  390.00 ден
  Пастата служи за ефикасно чистење на забите. Исто така таа врши и заштита на забните површини. Фината паста која не содржи пемза ви овозможува да…
 • Merssage Fine

  990.00 ден
  Паста збогатена со флуор, со вкус на лимон, се употребува после ЧЗК и после белење на забите. Пакување: Паста – 40гр Производител: Shofu Dental, Јапонија
 • Merssage Plus

  990.00 ден
  Паста збогатена со флуор, со вкус на портокал, се употребува за белење или чистење на дамки кои  се појавиле повторно. Исто така, пастата  е погодна…
 • Merssage Regular

  990.00 ден
  Паста збогатена со флуор, со вкус на  пеперминт, се употребува за отстранување на дисколорации како и  за започнување на третман на профилакса и за полирање…
 • PRESSAGE

  990.00 ден
  . Паста без флуор, без вкус, се употребува за чистење на површини пред да се белат забите, пред да се јетка или бондира или пред…
 • ZirGloss

  4,890.00 ден
  Високи перформанси за полирање на монолитна цирконија и литиум disilicate. ZirGloss ви овозможува професионално да полирате монолитна цирконија и литиум дисиликатни реставрација до висок сјај…

Showing all 9 results