• BeautiCem SA Clear- самоврзувачки композитен цемент

  5,100.00 ден
  BeautiCem SA- Самоврзувачки композитен цемент со флуор. Универзален, самојеткачки, самоадхезивен композитен цемент кој отпушта флуор благодарение на специјалната геомерна формула. Идеалниот вискозитет овозможува лесно ракување.…
 • BeautiCem SA Ivory – самоврзувачки композитен цемент

  5,100.00 ден
  BeautiCem SA- Самоврзувачки композитен цемент со флуор. Универзален, самојеткачки, самоадхезивен композитен цемент кој отпушта флуор благодарение на специјалната геомерна формула. Идеалниот вискозитет овозможува лесно ракување.…
 • GlasIonomer cement CX-PLUS

  3,890.00 ден
  Glasionomer CX-Plus – Радиопактен гласјономерен цемент наменет за цементирање на коронки, мостови, инлеи и ортодонтски прстени изработени од метал и цирконија, ослободува флуориди. Се одликува со…
 • HY-Bond Polycarboxylate Cement

  2,360.00 ден
  HY-Bond Polycarboxylate Cement- содржи уникатна танин-флуоридна формула која помага во затворањето на дентинските тубули. Индикации: Директно цементирање на коронки, мостови и инлеи Подлога под сите…
 • IMIBOND – F

  590.00 ден
  Цинк Фосфатен цемент. Бенефити: Одличен за цементирање на метални и метал-керамички коронки и мостови Висока отпорност на притисок Лесно замешување и аплицирање Превенира пенетрација на…
 • IMIBOND – P

  600.00 ден
  Поликарбоксилатен цемент  за трајно цементирање на коронки, мостови, инлеи, безметална керамика, можност за лепење на брикети, како подлога под трајни композитни и гласјономерни реставративни полнења,…
 • Nova Glas Glasionomer-Liner

  780.00 ден
  Светлополимеризирачки гласјономерен цемент, лајнер. Предности: Лесен за манипулација Перфектна адхезија за дентинот Висока флексорална цврстина Високо ниво на ослободување на флуориди Одлично маргинално затворање Добра…
 • Nova Glass L

  1,980.00 ден
  Радио-опактен гласијономерен цемент наменет за циментирање на коронки, мостови, инлеи и ортодонтски прстени изработени од метал и цирконија. Предности Добро време на работа, добри својства…
 • Nova Resin Cement

  2,100.00 ден
  Самоврзувачки Dual Cure композитен цемент наменет за цементирање на индиректни реставрации, безметална и метална керамика, фибер-глас колчиња. Бенефити: Без употреба на јеткач и адхезивни средства.…

Showing all 9 results