• CompoSite Fine Polishers

  1,490.00 ден
  CompoSite Fine Polishers- овие полишери се дизајнирани за перфектно финиширање на композитните реставрации без гребење на соседниот емајл. Флексибилните и адаптабилни чашки и дискови ги …
 • OneGloss SET

  3,790.00 ден
  OneGloss SET – Композитни гуми со алуминиум оксид. Погодни за полирање на сите видови композитни реставрации и емајл во еден чекор. Исто така погодни се…
 • Super Snap Buff

  1,750.00 ден
  Super Snap Buff-дискови импрегнирани со паста, наменети за полирање на директни и индиректни композитни реставрации. Пред употреба едноставно навлажнете  ги со вода  за да се…
 • Super Snap Disk Kit

  3,490.00 ден
  Super Snap сетот за полирање се состои од обложени дискови со различна гранулација за полирање на сите видови микро и нанокомпозити. Немаат метален центар за…
 • Super Snap Mandrels

  300.00 ден
  Мандрелa за Super Snap дискови. Производител: Shofu Dental, Јапонија
 • Super Snap Mini Set

  1,350.00 ден
  Super Snap Mini Kit - Мини сетот за полирање се состои од обложени дискови со различна гранулација за полирање на сите видови микро и нанокомпозити.…
 • Super-Snap Finishing & Polishing Disk

  1,390.00 ден
  Дискови за финирање и полирање на композитни реставрации со различни гранулации. Пакување: 50 парчиња Производител: Shofu Dental, Јапонија

Showing all 7 results