• Prosept Burs 2L

  1,590.00 ден
  PROSEPT® Burs е средство за дезинфекција на ротирачки инструменти како што се дијамантски борери, карбидни борери, полишери и инструменти изработени од челик. Средството за дезинфекција…
 • Prosept Burs 5L

  3,100.00 ден
  PROSEPT® Burs е средство за дезинфекција на ротирачки инструменти како што се дијамантски борери, карбидни борери, полишери и инструменти изработени од челик. Средството за дезинфекција…
 • Prosept Burs Box

  600.00 ден
  Prosept Burs Box претставува кутија за складирање при дезинфекција на ротирачки инструменти како што се дијамантски борери, карбидни борери, полишери, материјали за ендодонција и инструменти…
 • Prosept Contra

  1,380.00 ден
  Prosept Contra e средство за дезинфекција, чистење и подмачкување на насадни инструменти и адаптери (3 во 1). Содржи специјална формула со која се овозможува целоснa деконтаминација…
 • Prosept Fortis 2L

  2,100.00 ден
  PROSEPT® Fortis е средство за дезинфекција на стоматолошки и хирушки инструменти. Oбезбедува ефикасно отстранување на крв и други течности богати со протеини дури и со…
 • Prosept Fortis 5L

  3,890.00 ден
  PROSEPT® Fortis е средство за дезинфекција на стоматолошки и хирушки инструменти. Oбезбедува ефикасно отстранување на крв и други течности богати со протеини дури и со…
 • Prosept Instru Box

  1,800.00 ден
  Prosept Instru Box e кадичка за складирање при дезинфекција на стоматолошки и хирушки инструменти. Составен од 3 дела : кутија изработена од пластика, платична решетка и…
 • Prosept Jet D 2L

  1,580.00 ден
  PROSEPT® Jet D е средство за дезинфекција и чистење на фонтани и  аспиратори за плунка. Урамнотежениот сооднос на средствата за дезинфекција и чистење обезбедува ефективна…
 • Prosept Spray 1L

  890.00 ден
  PROSEPT® Spray е готово припремено средство за дезинфекција на површини и насадни инструменти. Благодарение на докажаната комбинација на етанол и 1-пропанол, PROSEPT® Spray нуди широк…
 • Prosept Spray 5L

  3,650.00 ден
  PROSEPT® Spray е готово припремено средство за дезинфекција на површини и насадни инструменти. Благодарение на докажаната комбинација на етанол и 1-пропанол, PROSEPT® Spray нуди широк…
 • Prosept Wipes

  380.00 ден
  PROSEPT® Wipes се  влажни марамици за  брза и лесна дезинфекција и чистење на површини и насадни инструменти. Внимателно избалансираната формула базирана на алкохол нуди широк…
 • Prosept Wipes Box

  140.00 ден
  Кутија за складирање на марамчиња за дезинфекција од програмата на Prosept со можност на складирање на 120 парчиња марамчиња. Предности на самата кутија се можноста…

Showing all 12 results