• BeautiBond 6ml

    5,890.00 ден
    BeautiBond-Светлосно-врзувачки ,самојеткачки еднокомпонентен адхезив. Beauty Bond e иновативен ,,All in one,, адхезив од 7-мата генерација. Нуди висока и константна силна врска на композитите за природниот…

Прикажан е единствен резултат