• HY-Bond Polycarboxylate Cement

    2,360.00 ден
    HY-Bond Polycarboxylate Cement- содржи уникатна танин-флуоридна формула која помага во затворањето на дентинските тубули. Индикации: Директно цементирање на коронки, мостови и инлеи Подлога под сите…
  • HY-Bond Temporary Cement

    1,850.00 ден
    Привремен цемент кој брзо се поставува во влажна средина и се добива сигурна врска а покрај тоа брзо и лесно се отстранува од забите. Содржи…

Showing all 2 results