• IMIWAX Восок

    580.00 ден
    Imiwax - Восок. Индикации: Лесен проток и лепење со тоа значи дека овозможува лесно користење. Imiwax восок има CE сертификат. Tестиран е под Биокомпатибилност тестови.…

Прикажан е единствен резултат