• MUMMIFYING PASTE

    1,450.00 ден
    Нересорбирачка и радиоопактна за привремена или трајна оптурација на коренскиот канал, што се користи кога е потребен антисептичен третман. Овој препарат не содржи никаква антиинфламаторна…

Прикажан е единствен резултат