• Apriline Forte

  Apriline Forte – швајцарски премиум филер кој е дизајниран да обезбеди третмани за повеќе области на лицето.Се користи за да ги измазни подлабоките брчки и…
 • Apriline Hydro

  Apriline Hydro – швајцарски премиум филер кој е дизајниран за нега на кожата за клиенти кои сакаат да го подобрат својот природен тен, како и…
 • Apriline Normal

  Apriline Normal –  швајцарски премиум филер формулиран за корекција на умерени до поплитки брчки и набори низ многу делови од лицето, единствениот исклучок е областа која…
 • Cytosial Deep Wrinkles

  Хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење. Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Deep Wrinkles нуди…
 • Cytosial Medium

  Хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење. Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Medium нуди високи…
 • Cytosial Volume

  Хијалуронска киселина што се користи за да се намалат знаците на стареење. Произведен е во Франција, во согласност со најстрогите стандарди. Cytosial Volume нуди високи…

Showing all 6 results