• FISSURED NOVA PLUS

  750.00 ден
  FISSURED NOVA Plus  -светлополимеризирачки залевач на фисури со високо и константно ослободување на флуориди. Индикации: Залевање на фисури, јамички и оклузални дефекти Проширено залевање на…
 • Bisotic

  780.00 ден
  Залевач за фисури со менување на боја по полимеризација (розева-бела), наменет за залевање на фисури при превенција од кариес, затворање на мали кавитети. Бенефити: Оптимална…
 • BeautiSealant

  3,320.00 ден
  Самојеткачки залевач за фисури и јамички со долготрајно отпуштање на флуориди. Нежен, едноставен, лесен за манипулација и одлична конзистенција. Сопствениот самојеткачки прајмер ја скратува вообичаената…

Showing all 3 results